De reis naar jezelf

Alles zit in de naam van deze persoonlijke ontwikkelingstraject. Het is zoals de naam al zegt…jij gaat je eigen persoonlijke reis maken. Door hetgeen ik je aanreik en wat jij mag ontvouwen. Voor jezelf. Open en vrij verwelkomen van dat wat er naar voren komt en jou nieuwe en verhelderende inzichten geeft. Alles vanuit speelsheid en vrijheid. Verrassend elke keer als we samen zijn tijdens jouw persoonlijke ontwikkeling.

Ontmoeting met een glimlach

Een moment om in contact te zijn met jezelf. Zonder dat jij exact weet waar je naar toe werkt of juist wel weet waar je naar toe zou willen. Ik weet wel waar jij naartoe werkt. Alles wat je doet is de weg naar binnen en naar jezelf. En zoals gezegd heel ontspannen, speels en vrij. Neem de woorden ‘De reis naar jezelf’ mee. Dit met en vanuit vertrouwen, openstaan en het onbewuste meer bewust te maken. Ontwikkelen van jezelf, het ont-wikkelen van jezelf door dat wat met zorg en aandacht aangereikt wordt.

Innerlijke reis

Jij staat centraal gedurende deze reis. En wat de andere vrouwen als toegevoegde waarde kunnen zijn zal je vanzelf ervaren. Alles met respect en in vrijheid. Verbonden door samen aan 1 tafel te zitten. En doe je dit traject individueel? Ook dan is dit exact hetzelfde. Jouw reis, jouw ont-wikkeling en groei. Jouw zelfontwikkeling met liefde en aandacht voor jezelf van moment tot moment. In vrijheid en met alle ruimte.

Datum 2023: zaterdag 14 en 28 oktober (2 daagse)

Tijd: 10.00 uur – 16.00 uur

Investering: €250,00

Je ontvangt werkmateriaal, thee, koffie en versnaperingen

*Bij ondergrens aanmeldingen gaat het door*