Energetische Behandeling

Tijdens een intake gesprek kijk ik wat jij op dat moment nodig hebt en op welke wijze.
Met welke energie vorm werken we aan jouw energie! Dit doe ik door naar jouw verhaal of hulpvraag te luisteren, máár ook door af te stemmen op jouw energie. Hier kan ik veel informatie uit halen wat op dat moment van belang is! Zo krijg ik voor jou boodschappen door wanneer je op de behandeltafel ligt en de energie stroomt.
Ik werk o.a. met buisjes met trillings-energie die inzetbaar zijn met verschillende doeleinden, chakra’s, kleurentherapie, toegepaste kinesiologie (spiertest), edelstenen, creatief schrijven, hoofd massage, Gids-schrijven.
De behandeling wordt helemaal afgestemd op jou!

Het doel van de behandeling is jou ondersteunen in je proces en heling in gang zetten. Effect merk je al na 1 behandeling. Het advies is om uit te gaan van 5 behandelingen voor een duurzamer effect. Dit gaat in overleg.

Een energetische behandeling kan zinvol zijn bij :
stress, burn-out, gespannenheid, je chakra’s weer in balans krijgen, hulp bij het afvoeren van overbodige energie of blokkade’s, hoofdpijn, gebrek aan zelfvertrouwen, onrust, slecht slapen, erge vermoeidheid, weinig energie, minder (zelf)vertrouwen, weinig ruimte ervaren, behoefte aan (persoonlijk) inzicht, gevoel van stilstand, niet weten wat te doen, geen keuze kunnen maken, verdriet, niet geaard zijn, pijn, geen moed voelen, je niet krachtig voelen, persoonlijke groei en ontwikkeling.

Maar is er niet iets ‘bijzonders’ en wil je gewoon een soort APK!? Dan is dit een welkome aanvulling op je energie en balans!

Duur consult : max 90 minuten
Kosten : €77,00