Energetische Behandeling

Energetische Behandeling

Je kan een afspraak maken zonder dat je zelf direct weet waarom je hier wilt zijn. Het gevoel va ontspanning kan je leidraad zijn, maar ook het gevoel dat je ‘vast’ zit. Je kan dus gelukkig ook gewoon zonder doel een afspraak maken! Je zal altijd met meer rust en inzicht naar huis gaan.

Tijdens een intake gesprek kijk ik als energetische coach wat jij op dat moment nodig hebt en op welke wijze.
Met welke energie vorm werken we aan jouw energie!?! Dit doe ik door naar jouw verhaal of hulpvraag te luisteren, máár ook door af te stemmen op jouw energie. Hier kan ik veel informatie uit halen wat op dat moment van belang is! Mijn mediumschap is vanaf het begin af aan aanwezig en de eerste tool wat jouw op weg helpt. Zo krijg ik voor jou boodschappen door wanneer je op de behandeltafel ligt of aan tafel zit…..de energie stroomt. De eventuele blokkade’s kan ik voelen en balanceren.
We kijken op een holistische manier naar je en dat maakt dat ik o.a. werk met buisjes met trillings-energie die inzetbaar zijn met verschillende doeleinden, chakra’s, kleurentherapie, toegepaste kinesiologie (spiertest), edelstenen, opstellingen, creatief schrijven, automatisch schrift en een coachingsgesprek.
De behandeling wordt helemaal afgestemd op jou! Jouw levensenergie ondersteunend! Ik zal ook altijd vragen of je dat wat aangereikt wil. Wil je het liever niet? Ik zeg altijd tegen mijn cliënten: “Je mag ja zeggen en je mag nee zeggen, jij bent je eigen baas.”

Het doel van de behandeling is jou ondersteunen in je proces, heling en/of transformatie in gang zetten. Effect merk je al na 1 behandeling! Het advies is om uit te gaan van 5 behandelingen voor een duurzamer en blijvend effect. Dit gaat in overleg.

Een energetische behandeling kan zinvol zijn bij :
stress, burn-out, gespannenheid, je chakra’s weer in balans krijgen, hulp bij het afvoeren van overbodige energie of blokkade’s, hoofdpijn, gebrek aan zelfvertrouwen, onrust, slecht slapen, erge vermoeidheid, weinig energie, minder (zelf)vertrouwen, weinig ruimte ervaren, behoefte aan (persoonlijk) inzicht, gevoel van stilstand, niet weten wat te doen, geen keuze kunnen maken, verdriet, niet geaard zijn, pijn, geen moed voelen, je niet krachtig voelen, en voor je eigen persoonlijke groei en ontwikkeling, spirituele groei en ontwikkeling
.

.

Maar is er niet iets ‘bijzonders’ en wil je gewoon een soort APK!? Dan is dit een welkome aanvulling op je energie en balans!

Duur consult : max 90 minuten
Kosten : €79,00