Energetische Coaching

Energetische Behandeling

Je kan een afspraak maken zonder dat je zelf direct weet waarom je hier wilt zijn. Het gevoel van onrust kan je leidraad zijn, maar ook het gevoel dat je ‘vast’ zit. Je kan dus gelukkig zonder doel of niet echt weten waarom een afspraak maken! Je zal altijd met meer rust en inzicht naar huis gaan.

Tijdens onze eerste ontmoeting de intake gesprek kijk ik als energetische coach wat jij op dat moment nodig hebt en op welke wijze.
Met welke energie vorm werken we aan jouw energie!?! Dit doe ik door naar jouw verhaal of hulpvraag te luisteren, máár vooral door af te stemmen op jouw energie tijdens elke sessie. Kom je ‘zomaar’ omdat je het gevoel hebt dat je hier wilt zijn dan werk ik op precies dezelfde manier. Mijn mediumschap is vanaf het begin aanwezig en dé tool wat jouw op weg helpt. Zo vertaal ik de energie die ik er voor jou is……de energie stroomt…en ik mag dat aan jou doorgeven. Ook eventuele blokkade’s kan ik voelen en balanceren.
De basis van alle sessies is het coachingsgesprek. We kijken op een holistische manier naar jou en dat maakt dat ik eventueel gebruik maak van andere tools zoals buisjes met trillings-energie die inzetbaar zijn met verschillende doeleinden, chakra’s, kleurentherapie, toegepaste kinesiologie (spiertest), edelstenen, opstellingen, creatief schrijven, automatisch schrift.
De sessie of traject wordt helemaal afgestemd op jou. Jouw levensenergie ondersteunend! Ik zal ook altijd vragen of je dat wat aangereikt wil. Wil je het liever niet? Ik zeg altijd tegen mijn cliënten: “Je mag ja zeggen en je mag nee zeggen, jij bent je eigen baas.”

Het doel van mijn werk en inzetten van mijn tool is jou ondersteunen in je proces, heling en/of transformatie in gang zetten. Effect merk je al na 1 sessie.

Energetische coaching kan zinvol zijn bij:
Keuze-stress, burn-out, gespannenheid, je chakra’s weer in balans krijgen, hulp bij het afvoeren van overbodige energie of blokkade’s, gebrek aan zelfvertrouwen, onrust, vermoeidheid, weinig energie, minder (zelf)vertrouwen, weinig ruimte ervaren, behoefte aan (persoonlijk) inzicht, gevoel van stilstand, niet weten wat te doen, geen keuze kunnen maken, verdriet, niet geaard zijn, pijn, geen moed voelen, je niet krachtig voelen, en voor je eigen persoonlijke groei en ontwikkeling, bewustzijnsgroei  en ontwikkeling
.

Door de coachingsessies wordt dat laatste hoe dan ook aangezet, ook al is dat geen doel op zich. De inzichten die je ontvangt geven je innerlijke ruimte, ontspanning, bevestiging, bekrachtiging, (meer) zelfliefde en meer (zelf)vertrouwen. Kun je nagaan wat een langere duur van de coaching voor jou kan betekenen op langer termijn. Ook voor de mensen die met hun eigen business druk zijn als freelancer of als ZZP-er, maar daarin vastlopen of zelf vastlopen kan je een beroep op mij doen. Ook hierin kan ik meekijken en aangeven wat er voor jou naar voren komt. Waarbij je zelf kan doen of laten wat je wel of niet wilt. Jij bent eigen baas. Letterlijk en figuurlijk, hoe dan ook! Ik kan al je vragen beantwoorden vanuit mijn manier van werken. Aan jou wat je er dus wel of niet mee kan of wilt doen. Jouw vrijheid! Zo al tal van onderneemsters ondersteunt, waarbij ze richting hebben gekregen en gekozen hebben.

Maar is er niet iets ‘bijzonders’ en wil je gewoon een soort APK!? Dan is dit een welkome aanvulling op je energie en balans! Of wil je inzichten ontvangen die je op dat moment goed kan gebruiken? Hoe dan ook ben je bezig en ga je naar huis met een stuk bewustzijnsontwikkeling en zelfontwikkeling door de inzichten die naar voren komen. Je bent van harte welkom! En vergeet vooral niet dat jij dit waard bent! 

In januari 2024 is er weer ruimte vrij voor jou voor de Coaching Ontplooien of Coaching Groei. Voel je vrij om contact op te nemen mocht je vragen hebben of je aan te melden. Alle coaching is ook online mogelijk en net zo effectief!  Ik wandel graag een stuk met je mee en laat je jezelf met liefde zien.

Duur consult : max 80 minuten
Coaching Bewustzijn: €83,00*                                                                                                                              Buiten kantooruren: €93,00*

Coaching Ontplooien: 5 sessies in 6 weken €375,00*

Coaching Groei: 10 sessie in 12 weken €730,00*

Afstandsbehandeling/balanceren/zuivering/heling: €83,00*   Duur: 80 minuten inclusief 30 minuten intake en na sessie een kort verslag via mail.

*exclusief BTW voor zelfstandigen of wanneer de werkgever dit vergoed.