Reading

Reading

Fotoreading van je (huis)dier.

Een dier heeft vaak veel te vertellen. In huis zal een hond kwispelen als je thuiskomt of de kat begint te spinnen wanneer je het aait. Een paard begint te hinniken als er een ander paard voorbij komt, een kikker doet zijn voorpoten over zijn oogjes als de kat met hem wil spelen. Allemaal manieren van communiceren. Maar er is meer….
En in dit stuk kan ik jou als dierenmedium van dienst zijn!
Een dier is in verbinding met jou en jij met hem of haar, en heeft je vaak van alles te vertellen over jou of over iemand anders in het gezin. Ook kan het dier vertellen waar bepaalde klachten vandaan komen. Het wil niet zeggen dat ‘problemen’ direct als sneeuw voor de zon verdwijnen, dat kan ook niet. Het is een wisselwerking in energie en om die stroom om te zetten is tijd nodig. Het feit dat er inzichten mogen komen zet al veel in beweging. Wat maakt dat bepaald gedrag of klacht ineens minder is en dat geldt niet alleen voor het dier! Als dierentolk vertaal ik, als medium, de ’taal’ van het dier wat energetisch word doorgegeven.

Het is zeer liefdevol werk. Wat ik ervaar in de jaren dat ik dit mag doen als dierentolk, is hoe groot en bijna grenzeloos de liefde van een dier voor het baasje is.
En hoe mooi is het om via deze weg een diepere verbinding aan te gaan met je eigen dier!?

Deze readingen zijn uitermate geschikt voor mensen die níet in de gelegenheid zijn om naar mijn praktijk te komen. Stuur/mail een foto waar alleen het dier op staat (met naam en leeftijd) en via de mail zal ik 2x verslag doen. Prijs: €83,00 
Uiteraard ben je ook van harte welkom in Praktijk Puurolinda! Avond of weekend (ook digitaal) Prijs: €93,00
Ik werk met dieren die leven, overleden zijn én ook met vermiste dieren. Check de info hierover op de pagina Tarieven.

De mensen waar ik voor gewerkt heb of nog voor werk zijn eigenaren van paarden, honden, katten, konijnen.