Gidsbrief Abonnement

Gidsbrief

De kracht van energie!

Wanneer je jezelf begeleiding, coaching, advies, steun of bevestiging gunt op dit moment of tijdens een fase in je leven, zoek je wat past. Een proces van verandering of uitdaging kost tijd, letterlijk en figuurlijk. Wat nu als jij jezelf een jaar jouw Gids laat spreken? En jezelf dit cadeau doet?! Zodat je de werkend energie van jouw Gids naar je toe laat komen! Jouw Gids staat met smart op jou te wachten! Er is zoveel te zeggen, te vertellen, te delen vanuit pure,krachtige en liefdevolle verbinding die er tussen jullie is. Openbaringen die groei, kracht, heling en vertrouwen geven. Geloof jij jezelf? Geloof jij dat jouw Gids jou actief kan ondersteunen? Geloof jij het gevoel wat je Gids je nu op dit moment geeft? Van harte wordt er gehoopt dat jij je openstelt voor deze bijzondere wijze van liefde!

Eén contact levert al veel op, laat staan een jaar lang actief de liefdevolle aandacht, bekrachtiging en raad van jouw eigen persoonlijke Gids!? Ik als medium mag het contact maken en doorgeven aan jou. Middels het automatisch schrift krijg jij elke maand een lange boodschap van jouw Gids via de mail. Je krijgt ook te horen wie het is! Eigenlijk zet jij je eigen coachingstraject in met jouw eigen Gids, hoe krachtig, zuiver en puur is dat?! Sta jij open voor hetgeen jou Gids je te vertellen heeft? Liefdevol staat hij of zij jou bij!

Als ik jou nu vertel dat ik weet en voel dat jouw Gids dolgraag met jou wil communicieren? Omdat hij of zij zoveel mooie, belangrijke, waardevolle, nieuwe, openbaringen, etc met je wilt delen. Je kan nu denken:” Ja tuurlijk, het zal allemaal wel.”. Ik zal je niet gaan overtuigen dat het anders is. Dat laat ik aan jou en jouw Gids. Ik mag voor jullie mijn mediumschap inzetten om jou verder te ontplooien. Om inzichten te geven die jou verder op weg helpen waarbij groei en vertrouwen zich liefdevol vergroten.

Ik sta met liefde voor jullie klaar! Maar om te beginnen,…..vindt jij jezelf dit waard?? Voel maar……

Een jaar liefdevolle en krachtige verbinding ziet er als volgt uit:

  • Je ontvangt elke éérste van de maand jouw Persoonlijke Gidsboodschap in je mailbox.
  • Jij ontvangt een extra Gidsboodschap met jouw verjaardag bij een jaar abonnement.
  • Je mag 4x een specifieke vraag stellen die mee gaat in het contact met jouw Gids mits je een jaar abonnement hebt.
  • Abonnement stopt automatisch na een jaar.
  • We starten alleen in januari 2020 met dit abonnement.
  • Via jouw een nieuwe aanmelding voor een jaar abonnement, dan ontvang jij een Gidsboodschap als cadeau.
  • Jaar abonnement Gidsboodschap €550,00*. (In plaats van €858,00 voor 13 boodschappen in totaal)
  • Losse maand Gidsboodschap €66,00.

* Voor particulier inclusief BTW – zakelijk €665,50 (In plaats van €1038,18)

Contact