Mijn werk en ik

…..Ik en mijn werk,

Ik zal iets vertellen over mijzelf en mijn werk…..
Energie is een term die veel gebruikt wordt. Voor sommige mensen is dat een ‘zweverig’ iets.
Ik zelf ben een aardse vrouw, met beide voetjes op de grond. Al werk ik wel met iets wat niet voor elk mens zichtbaar is….energie!
Geboren met een gave en voor die gave zijn verschillende termen …medium, paragnost, helderwetende… iemand noemt me zelfs een oude indiaan en hippie!
Hoe je het ook wilt noemen……Ik geef boodschappen door die vanuit een andere energie wereld komen…Ik ben een vertaalster van energie!

Dit zet ik in tijdens mijn werk. Met een 1 op 1 coachingstraject of coaching-sessie werk ik ook met deze energie. Zo kunnen er antwoorden komen op aardse en wezenlijke vragen die je wellicht hebt of dingen waar je in je werk of privé tegenaan loopt. Het kunnen afstemmen op jou of ander kan enorm veel brengen. Inzichten die verhelderen, die verlichten, ontspannen, rust en ruimte geven. Toepasbaar en meenemend in je leven.  Ik werk met dieren en mensen, geef readingen (overleden en ook niet overleden van mens en (vermist) dier). Maar lig je op de behandeltafel voor een behandeling ook dán voel ik waar blokkade’s zitten, waar de energie goed/niet goed stroomt en kan daar mee aan de slag. Daarnaast zet ik het ook in wanneer ik wordt uitgenodigd om een woning te ‘schonen’. Ik ontwikkel op deze manier trajecten en cursussen. Ontwerp het vooruit en heb dan een kant en klaar plan liggen, toch zal ik wanneer ik in de groep of individu ‘voel’ dat het anders mag, daar ook op anticiperen. Ik luister, ben flexibel en dat is prettig werken. Op maat voor elk! En alles vanuit vrijheid….niets moet!

Na mijn sportopleiding ben ik lichamelijk erg ziek geworden. Dat is mijn uitgangspunt geworden om mijn hart te gaan volgen en uiteraard de bijbehorende cursussen en opleidingen! Ik ben dus zelf een ervaringsdeskundige om vanuit een nare situatie je hart te gaan volgen. Gelukkig was ik toen ook al, maar nu nog completer. Van sportcoach naar mijn manier van coachen. 

Wil jij meer informatie of wil je weten of ik iets voor jou kan betekenen? Schroom niet en neem gerust contact op. Voel je welkom!