Mijn werk en ik

 

Dit ben ik

 

…..Ik en mijn werk,

Ik zal iets vertellen over mijzelf en mijn werk…..
Energie is een term die veel gebruikt wordt. Voor sommige mensen is dat een ‘zweverig’ iets.
Ik zelf ben een aardse vrouw, met beide voetjes op de grond. Al werk ik wel met iets wat niet voor elk mens zichtbaar is….energie!
Geboren met een gave en voor die gave zijn verschillende termen …medium, paragnost, helderwetende… iemand noemt me zelfs een oude indiaan en hippie!
Hoe je het ook wilt noemen……ik geef boodschappen door die vanuit een andere energie wereld komen.

Dit zet ik in tijdens mijn werk. Ik werk met dieren en mensen, geef readingen (overleden en ook niet overleden; vermiste, levende en overleden dieren). Maar lig je op de behandeltafel voor een behandeling ook dán voel ik waar blokkade’s zitten, waar de energie goed/niet goed stroomt en kan daar mee aan de slag. Daarnaast zet ik het ook in wanneer ik wordt uitgenodigd om een woning te ‘schonen’.
Ik ontwikkel op deze manier trajecten en cursussen. Ontwerp het vooruit en heb dan een kant en klaar plan liggen, toch zal ik wanneer ik in de groep of individu ‘voel’ dat het anders mag, daar ook op anticiperen. Ik luister, ben flexibel en dat is prettig werken. Op maat voor elk!

Na mijn sportopleiding ben ik lichamelijk erg ziek geworden. Dat is mijn uitgangspunt geworden om mijn hart te gaan volgen en uiteraard de bijbehorende cursussen en opleidingen! Ik ben dus zelf een ervaringsdeskundige om vanuit een nare situatie je hart te gaan volgen. Gelukkig was ik toen ook al, maar nu nog completer.

 

https://puurolinda.nl/gidsbrief-abonnement