Reiki 1 cursus en inwijding

Wat is Reiki?

Reiki wordt wel vertaald als universele energie, levensenergie.
De helende energie werkt zowel op lichamelijk als op geestelijk, emotioneel en spiritueel niveau. Het mooie is dat iedereen die zich er voor openstelt het kan leren.

Reiki kent 3 graden. Elke graad staat voor een bepaald Reiki niveau van kracht, kunnen en ervaren. De 1e graad, dus de Reiki 1 cursus is helemaal compleet. Zodat je na deze dag de mogelijkheid hebt ontvangen en geleerd om jezelf als wel anderen met Reiki-energie te behandelen. Waarbij naast ontspanning ook een proces van innerlijke groei en heling op gang gebracht wordt. Met name jij als Reiki behandelaar zal merken dat je enorm kan gaan groeien. Wanneer je de Reiki energie eigen hebt gemaakt dan kan je voor de Reiki 2 cursus en inwijding gaan.

We gaan deze dag praktisch aan de slag, maar de basisprincipes van de Reiki-energie komen uiteraard aan de orde. Ook wat Reiki voor jou of een ander kan betekenen.
Tijdens de Reiki cursus krijg je het vermogen de reiki-energie te gebruiken voor jezelf en voor anderen. (Dit is de basis)
Daarnaast leer je de basisposities om jezelf te behandelen en de posities om anderen een reiki behandeling te geven.
Doordat dit een praktische dag is ga je behandelen maar krijg je ook een behandeling. In de syllabus ontvang je ook een persoonlijke energetische boodschap, die voor elk dus anders is.
De Reiki 1 cursus wordt afgesloten met een inwijding en certificaat.

Datum 2023:  7 oktober VOL

Tijd: 10.00 – 16.00 uur
Investering: €222,00
Inclusief: syllabus, oefenavond/middag op een later moment in overleg, lunch, koffie/thee en versnaperingen, certificaat.

Voor informatie of aanmelden voor deelname klik op deze link.

Contact