Schrijven met je Gids Workshop

Schrijven met je Gids.

Ieder mens heeft een Gids bij zich die er voor hem en haar is. De ene persoon ervaart de aanwezigheid en een ander is zich er niet bewust van. Dat is niet belangrijk voor deze workshop!
We kijken tijdens de middag kort naar wat Gidsen nu zijn. Wat de verschillen zijn tussen Gidsen en Engelen. En hoe ze laten weten dat ze er zijn. Zou jij graag al schrijvend contact maken en hebben met je Gids? Dan is deze middag het begin om dat te ervaren!
Je krijgt van mij te horen wie jouw Gids is, mét daarbij een geschreven boodschap van jouw Gids. We gaan stap voor stap de verbinding maken en neerzetten. Je zal van daar uit het eerste contact op papier maken!
Let wel, dit is het eerste moment van kennismaken op deze wijze. Het vergt oefening en tijd om de verbinding verder uit te bouwen. Dus ‘huiswerk’ krijg je wel na deze middag mee naar huis. In alle rust en ruimte kan je dit verder ontwikkelen, op jouw moment en tijd!
Wanneer je met je Gids schrijft is de communicatie-lijn open met je Gids. Alle vragen die je voor jezelf hebt kan je vragen en verbaas je over de antwoorden!

Jij ontvangt als deelnemer dus een via mij geschreven boodschap (ter waarde van €79,00) van jouw Gids, maar ook ligt er een stevige schrift voor je klaar waar je in kan werken dat mee naar huis gaat. Plus nog een kleine verrassing.

Mocht je dit niet willen, maar wél graag de woorden van jouw Gids ontvangen? Meld je dan aan voor een Gidsbrief.

Datum : 1 juli (minimaal 4 personen)
Tijd : 10.30 – 13.00 uur
Kosten : €111,00   (incl: een via mij geschreven boodschap (ter waarde van €79,00) van jouw Gids, schrift en kleine verrassing. En de thee plus iets lekkers staat klaar 😉 )

Aanmelden of vragen? Klik op de link hieronder

Contact