Traject Intuïtief Tekenen

Dit is een intuïtief traject voor je zelf-ontwikkelingsproces. En dat gaat ‘vanzelf’. Maar schrik niet…….Je hoeft hier niet voor te kunnen tekenen! Daar waar we mee werken komt voort uit je intuïtie, dus geen zorgen dat er iets op een bepaalde manier moet, juist niet! Je bent hier bezig met je eigen proces en ontwikkeling. Elke keer gaan we verder met jouw proces en dat wat zich toont. Op een creatieve, speelse wijze ga je dat intuïtief uitdiepen. Niet vanuit het denken, je hoofd maar vanuit je hart! Ieder moment wordt je Zelf heel bewust aangesproken door mijn aangereikte methode. Vanuit dit bewuste Zelf ontstaat er iets op papier en laat je jezelf zien. Wat jij op papier toont, vertaal ik in woorden en wat ik je uitgeschreven meegeef. Ik duid de tekeningen die je maakt. Dát maakt dat jij zelf, door de inzichten die je krijgt, je eigen stappen kan zien. Het bevestigd en bekrachtigd wat er onbewust/bewust in je leeft en dat werkt extra bemoedigend, doordat het uit jezelf komt! Van hier uit kan je weer een volgende stap maken. Het resultaat en effect van de 6 momenten zal je wel degelijk voelen. De ‘signalen’ van jouw groei kan je op korte termijn herkennen. De werking van jouw proces zal zich verder ontplooien. Je hoeft er niets voor te doen behalve JA te zeggen tegen jou plekje, jouw avond zonder iets ’te moeten’. Geef jezelf de ruimte. Geef jouw ziel de ruimte!

Gedurende dit persoonlijk traject gaan we aan de slag met wat op dat moment belangrijk is voor jou. Dat kan van alles zijn! Tijdens onze eerste avond ga je vanzelf ontdekken wat je ‘doel’ is, door de methode die ik je aanreik. De weg zal zich ontplooien……

Met het Traject Intuïtief Tekenen kijk ik naar jou en daardoor wordt het voor elke deelnemer persoonlijk aangepast waar nodig. Zo ben je samen met de groep, maar bewandelt iedereen haar/zijn eigen pad. Ik reik aan en wandel mee.
Jij mag jouw inzichten ontvangen. In een veilige omgeving en ontspannen sfeer kan jij vol vertrouwen in verbinding zijn met jezelf.

Cursus data 2024: 6 avonden (minimaal 4 personen)

  • 27 mei
  • 3 juni
  • 10 juni
  • 17 juni
  • 24 juni
  • 1 juli

Tijd: 19.00 uur tot 21.00 uur
Kosten: €234,00*
Inclusief: btw, koffie/thee, versnaperingen, papier, werkbladen, informatie en BTW voor particulieren. *excl. BTW voor bedrijven en zelfstandigen
Benodigdheden:  passer, 40 cm liniaal, kleurpotloden.

Algemene voorwaarden zijn van toepassing.