Gidsbrief

gidsbrief, gidsbrief verjaardag, gidsbrief cadeau, energie, engel, gids, liefdevol, zuiver, licht, puur, bewustzijn, ontplooien, groei, inzichten

De woorden van Jouw Gids met je verjaardag!

Ieder mens op aarde heeft een persoonlijke Gids bij zich. Een Gids die er alleen én speciaal voor jou is vanaf dat je geboren bent (en soms al eerder). Deze Gids blijft je hele leven bij jou!

Dankbaar met de gave van mijn mediumschap mag en kan ik middels het automatisch schrift al schrijvend contact en verbinding maken. Ik vertaal als medium het gevoel, het beeld, de taal die de Gidsen doorgeven. De woorden komen als een liefdevolle wervelwind op papier. De boodschap is zuiver, puur, liefdevol en krachtig en de inzichten of bevestigingen zijn voor de aanvragen en of ontvanger van grote waarde!

En ik weet, met daarnaast vele mensen die al een Gidsbrief hebben mogen ontvangen, dat de woorden zo bijzonder en treffend herkenbaar zijn! De gift van een Gidsbrief is waardevol en dierbaar. Juist omdat het van de meest nabij ‘persoon’ is die er op energetisch niveau kan zijn. De boodschap van jouw persoonlijke Gids brengt je meer dan je je nu voor kan stellen. De mensen die het Gidsbrief Abonnement hebben weten daar alles van. Zij ontvangen elke eerste van de maand een brief van hun persoonlijke Gids.

Je kan elk moment een Gidsbrief aanvragen. Vraag jij een speciale Verjaardag Gidsbrief aan? (cadeau aan jezelf of om weg te geven) Dan krijgt elke jarige er een cadeau bij! Ik heb dan je geboortedatum nodig of van degene die het als cadeau mag ontvangen. Op de dag zelf komt dan de Verjaardag Gidsbrief in de postvak van je e-mail terecht! Plus de speciale extra verjaardagscadeau! Ik verklap niet alles, maar het heeft met de leeftijd te maken en het inzicht wat daarbij hoort. Weet je trouwens dat ik mag werken voor mensen die zichzelf elk jaar met hun verjaardag zichzelf een Gidsbrief cadeau doen? Dat is liefde! En voor het ontvangen en uitpakken hebben ze een heel jaar. Daarna weer bij de volgende verjaardag een terugblik met liefde, verwondering door herkenning en bewustzijn van hun eigen ontwikkeling en transformatie. 

  • De bijdrage voor een losse Gidsbrief bedragen €83,00. (zonder cadeau; met naam van je Gids)
  • De bijdrage voor een Verjaardag Gidsbrief bedragen €83,00 (mét een cadeau; met naam van je Gids)